Az Illyés Gyula Pedagógiai Főiskolán  szociális munkásként végeztem, ezután Budapest VIII. kerületében a Családsegítő Szolgálatnál dolgoztam, majd Humán Szolgáltató Központ (Családsegítő   Szolgálat) munkatársa voltam. Jelenleg a Szociális és Rehabilitációs Alapítványnál családgondozóként dolgozom.  Emellett tevékenykedem a vállalkozásomban. Az évek alatt egyre inkább éreztem, hogy  a komplex megközelítésen túl szükség van speciális tudásra, amivel a eredményesebbek lesznek a Tréningben résztvevők.

A Semmelweis Orvostudományi Egyetem, Egészségügyi Főiskolai Karán elvégeztem az “Addiktológiai Konzultáns” szakot, amely lehetővé teszi a különböző szenvedélybetegséggel küzdők valamint családjuk segítését.

Később a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület képzésén vettem részt, így egy új módszerrel, a NEUROFEEDBACK TRÉNING-gel segítséget nyújtok a különböző figyelemzavarban, migrénben, szenvedő, tanulási, magatartási problémával küzdőknek.

Emellett EGYÉNI ÉS CSOPORTOS AUTOGÉN TRÉNING-et tartok. Feladatomnak tekintem, hogy a hozzám fordulók problémájuk megoldásában előbbre jussanak és saját képességeiket felismerve, esetlegesen fejlesztve Önállóan, saját erejükből képesek legyenek életüket otthonukká alakítani.

Fontosnak tartom,

-hogy a serdülőt nevelő szülő támaszt találjon a nehéz helyzetekben legyen iskolai, tanulási, magatartási vagy kábítószer problémáról.

- hogy a figyelemzavaros, hyperaktív vagy “ kicsit más gyerekek” ne kirekesztődjenek, hanem a neurofeedback rehabilitációs lehetőségeit kihasználva érjék utol kortársaikat, ill. saját képességeik szerint részesüljenek fejlesztésben.

A Neurofeedback tréninggel a szorongást csökkentve, az agyműködést harmonizálva a túlhajtottságtól, stressztől lecsendesített lelkünk és biológiai testünk újult erővel tud nekifutni az új kihívásoknak, hiszen abból az élet bőven ellát mindenkit.


Szeretettel várom Önt ill. gyermekét!


Lukács Karolin

70/501-9295